Saturday, February 17, 2007

Taipei

Eindelijk aangekomen in Taipei.

Het is rustig op de campus, het is namelijk vakantie en de meeste studenten zijn naar hun ouders om Chinees New Year te vieren. De campus is super groot, verdeeld over een berg en de dorm van de heren is boven op de berg. Naast de herendorm liggen 6 basketbalvelden en bijna het eerste wat ik gedaan heb is nadat ik in het hoogste gebouw van de wereld ben geweest is nieuwe Air Jordan's gekocht en een leren basketbal!


Hierbij een indruk van mijn zeer kleine kamer met stapelbed (met een matrusje met dikte van 2 cm) en 2 bureautjes die ik moet delen met Robbert.Koh Phangan, Koh Samui, Koh Tao & Bangkok

Hierbij de foto met de olifant, die ik later ben gaan wassen in de rivier op de achtergrond!

We zijn gaan Eiland hoppen en we begonnen bij Koh Phangan. Daar verbleven we in een prachtig resort met een rustig strand.De Fullmoon party was super, een van de beste feesten die ik heb meegemaakt. Daarna zijn we naar Koh Samui gegaan wat echter een tegenvaller was. We zaten dan wel met onze bungalow aan het drukste strand, maar er waren ontzettend veel verkopers, touristen en prostitutie. Daar zijn we ook maar 1 dag en 2 nachten geweest om vervolgens door te gaan naar HET duikeiland van Thailand, Koh Tao. Dit eiland was rustig en daar zijn we ook een redelijk lange tijd geweest. Hugo heeft daar z'n padi gehaald en ik heb ook nog 2 mooie duiken gemaakt. Ik moest wel eerst mijn skills laten zien voordat ik mocht gaan duiken.We zijn met veel mensen omgegaan. Het varieerde van Israeliers, Amerikanen, Canadesen, Oostenrijkers tot 3 zweedse gasten die als god in Frankrijk leefden omdat ze veel geld hadden gewonnen met online pokeren (wat hun fulltime job is). Echt gaaf om met zoveel verschillende mensen om te gaan!


Koh Tao heeft een jaarlijks festival met een Miss en Mister Koh Tao verkiezing. Dit was net in de periode dat wij er waren. Goeie bands speelde er en je kon bij veel tentjes lekker eten halen. Ik kwam de jongen (Jack) tegen die sweet corn verkocht op het strand samen met z'n oma. Daarna zijn we veel met die jongen opgetrokken. Ik ben zelfs uitgenodigd bij hem thuis (open huis bestaande uit golfplaten en een hokje met een bed waar hij met z'n oma sliep), waar ik lek geprikt werd door de muggen. Heb veel cadeautjes van hem gehad en heb hem een buddha gegeven.

Daarna zijn we weer terug gegaan naar Bangkok en toen zijn we naar Taipei gevlogen (14 feb.)