Thursday, February 01, 2007

Bangkok & Koh PhanganSawatdee Khrab!

Bangkok was super! Heb Aom Sangkaew weer gezien, een thais meisje die ik in 2005 in Bangkok ben tegen gekomen. Ze werkt 7 dagen in de week van 7 uur 's-ochtends tot 11 uur 's-avonds! Ze heeft 1 middag in de maand vrij en verder met nieuwjaar een paar dagen. We troffen het, het was juist die middag dat ze vrij had. Samen met Angela, Hugo, Berdien en 2 duitse exchange studenten van de Tammasat University Bangkok zijn we door Aom meegenomen naar wat typische thaise restaurants en bars.
Op de foto zitten wij buiten op straat buckets te drinken en in mn hand heb ik een helium ballon.
De volgende dag hebben Hugo, Angela en ik een trip gemaakt naar the bridge over de river kwai (was ik al een keer geweest) Vervolgens zijn we naar een tempel, museum, etc geweest om te eindigen in een elephant camp in de buurt van Kanchanaburi. Daar overnachten we aan het water en ons balkon hing boven de rivier. Fantastisch wakker worden met een rode zonnengloed over de rivier! Vervolgens hebben Hugo, 2 spaanse meiden en ik op een olifant te gezeten en mee in de rivier gelopen om de oliefanten te wassen! Dat was echt super gaaf. Daarna nog een trip gemaakt op een oliefant met een zitting op z'n rug maar dat was niets vergeleken met het wassen in de rivier. (foto's hiervan zet ik er later op). 's-middags ben ik weer in herhaling getreden en ben weer naar de tijger tempel gegaan en met tijgers op de foto geweest.
Nu zijn we op het eiland Koh Phangan aangekomen. Reis van 16 uur gehad met de bus en boot, was wel luxe maar ik kon niet slapen. Koh Phangan staat bekend om zijn Full moon, half moon en black moon partys. Vrijdag a.s. is er een full moon party op dit eiland en zullen 15.000 mensen op het strand los gaan! Een voorproefje hebben we gisterenavond al gehad toen we na Thaibox wedstrijden naar dat strand zijn toegegaan. Verder super mooi hotel aan het strand waar het zeker goed verblijven is!