Saturday, January 27, 2007

Reis naar Bangkok

Hallo allemaal!

De vliegreis is goed verlopen. Slapen ging niet echt maar met het mooie hotel op Khoa San Road in het vooruitzicht was dat geen probleem!
Angela, Hugo en ik zijn naar het hotel gegaan waar ik in 2005 met oa Bart ben geweest. Gelukkig was er nog 1 kamer vrij, tassen hebben we gedropt achter de bali nadat we onze zwemkleding eruit hebben gehaald en toen zijn we meteen naar het dak gegaan om te zwemmen. Op het dak van ons hotel is een zwembad, massagesalon, cocktail bar en een internetcafe. Super uitzicht over Bangkok! Hemels paradijsje in het centrum van Bangkok. Heb vandaag ook maar gelijk even teenslippers gehaald om 'het gevoel' compleet te maken. Daarna typisch Thai food gegeten, prima!

Mn laptop, pak en nette schoenen heb ik na een beetje wantrouwen afgegeven aan een bali die de spullen voor mij 18 dagen hopelijk goed bewaren. Heb ze bij elkaar gedaan in de flightbag gedaan en op slot gedaan. Na een goede taxi gevonden te hebben kwam ik erachter dat ik mn Ipod, boeken en zelfs de lonely planet van Thailand (waar alles in staat op het gebied van hotels, boottijden, resaurants etc.) in mn laptoptas op het vliegveld heb laten liggen. Lekker handig dus. Die informatie hebben we niet meer bij de hand maar we komen er denk ik wel uit. Koop wel een boek van een of ander mannetje op het strand om toch nog relax te kunnen lezen in de zon!

Vanavond of zeker morgenavond nog even Berdien opzoeken die hier in Bangkok aan de universiteit studeert. Wordt waarschijnlijk lachen omdat zij hier met haar exchange groepje al een maand woont en waarschijnlijk al wat mooie plaatsen weet te vinden!

Ik neem nog even een duik in het zwembad dat tot 2.00 uur vannacht open is, biertje erbij en daarna de stad in!

Rest mij jullie veel plezier te wensen met een temperatuur rond het vriespunt!

Tabee!

Fedor